Announcement

Collapse
No announcement yet.

Long press toggle remap doesn't work with triggers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Long press toggle remap doesn't work with triggers

    Hi. This has been happening for a good while, but the long press remap no longer works with the triggers.
    When I map a toggle by long pressing R2 or L2, the remap works like I mapped it with a single press instead. This doesn't happen with any other button, just the triggers,

  • #2
    Hello!
    Please send me the config you are using.

    Click image for larger version

Name:	Screenshot_8.png
Views:	39
Size:	41.1 KB
ID:	232072

    You can find your config by right-clicking on the profile name and open the file location.

    Comment


    • #3
      It happens with every config but here's the one I use the most
      Attached Files

      Comment


      • #4
        We have fixed this issue in the new patch. Download the latest build of reWASD on the site and install. The problem should be solved after that.

        Comment


        • #5
          Originally Posted by RAM Stealer View Post
          We have fixed this issue in the new patch. Download the latest build of reWASD on the site and install. The problem should be solved after that.
          You sure? I clicked "check update" and it says the software is up to date (6.2.0)

          Comment


          • #6
            Originally Posted by 35antonio View Post

            You sure? I clicked "check update" and it says the software is up to date (6.2.0)
            Yes, please update from the website manually. We have quickly re-released the fix which won't be send to those who have installed 6.2 version previously. The users who have previous versions, will get this build instead of the one that you already have now.

            Comment


            • #7
              Originally Posted by reWASDer View Post

              Yes, please update from the website manually. We have quickly re-released the fix which won't be send to those who have installed 6.2 version previously. The users who have previous versions, will get this build instead of the one that you already have now.
              Oh. Thanks a lot!

              Comment


              • #8
                Originally Posted by reWASDer View Post

                Yes, please update from the website manually. We have quickly re-released the fix which won't be send to those who have installed 6.2 version previously. The users who have previous versions, will get this build instead of the one that you already have now.
                It's fixed! Thanks a lot for the help! Have a great week.

                Comment


                • #9
                  Nice! Have a great week too

                  Comment

                  Working...
                  X